Dezinfectie Dezinsectie Deratizare

IGIENA EUROALIMENT oferă servicii complete de dezinsectie, dezinfectie si deratizare in Galati si Braila pentru orice fel de spațiu, fie el rezidențial, comercial sau industrial. Expertiza colegilor noștri garantează găsirea celor mai bune soluții pentru exterminarea definitivă a bacteriilor, fungilor, insectelor sau rozătoarelor.

dezinfectie dezinsectie deratizare
dezinsectie

Totul este posibil grație celor mai recente tehnologii și inovatoare produse pentru protejarea casei sau a spațiului destinat afacerii tale. Planul nostru de lucru este de fiecare dată adaptat situației, în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client.

S.C. IGIENA EUROALIMENT va ofera garantia serviciilor de dezinsectie pe toata perioada contractuala, la standarde legale. Stabilim de comun acord cand se vor realiza interventiile pentru a nu deranja activitatea comerciala sau pentru a intervenii rapid atunci cand situatia o cere.
Interventia de dezinsectie dureaza aproximativ 15-30 de minute, pentru spatiile mici si medii , 1-2 ore pentru spatii mari (scoli, scari de bloc) in functie de suprafata. 

Dezinsectia se executa lunar sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar. De regula, operatiile de dezinsectie se repetata dupa perioada de eclozare: 14-21 de zile. Deratizarea se efectueaza trimestrial sau ori de cate ori este nevoie pentru stingerea unui focar.

Conform reglementarilor in vigoare, dupa fiecare interventie, vom emite un proces verbal de executare a lucrarilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectie. Acest proces verbal reprezinta dovada in fata autoritatilor (DSP, DSV) si contine anumite informatii specifice precum: data interventiei, cantitatea si denumirea solutiilor utilizate si totodata metodele folosite. Totodata, atunci cand se apropie termenul prestabilit pentru operatia de dezinsectie, va notificam noi.

Preturile (tarifele) pentru serviciile noastre de dezinsectie variaza in functie de mai multi factori:
- timpul alocat prestarii serviciilor,
- consumul si tipul de substante folosite: marimea suprafetei si gradul de infestare,
-tipul de daunatori vizati: nevoi si complexitatea serviciilor,
- numarul de operatii: frecventa interventiilor necesare,

S.C. IGIENA EUROALIMENT va ofera atat consiliere gratuita in alegerea solutiei optime, precum si suport tehnic specializat. Pentru o evaluare gratuita si o oferta de pret personalizata in functie de necesitati va invitam sa ne contactati.

deratizare
Cresta Help Chat
Send via WhatsApp