Cursuri de Igiena

S.C. IGIENA EUROALIMENT este avizata de Ministerul Sanatatii – Directia de Sanatate Publica si Control in sanatate Publica cu Nr. 37386/ 04.03.2016 precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului – Directia Generala Management, Resurse Umane si Retea Scolara cu Nr. 30075 / 07.05.2018 sa realizeze Programe de Instruire privind insusirea “Notiunilor Fundamentale de Igiena” pentru urmatoarele module:

cursuri de igiena

– Modulul 1: Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor; inclusive alimentatie publica si a colectivitatilor.
– Modulul 2: Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare, hoteluri, moteluri, cabane etc.
– Modulul 3: Productia si distributia apei potabile, inclusiv a apei potabile si imbuteliate.
– Modulul 4: Servicii de ingrijire corporala.
– Modulul 5: Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.
Va oferim posibilitatea de a va instrui din trei in trei ani la curs Igiena-Notiuni fundamentale, in urma caruia veti putea obtine CERTIFICAT DE ABSOLVIRE eliberat de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei Nationale.

Formatorii sunt medici specialisti in igiena, epidemiologie sau medicina de laborator autorizati sa realizeze cursuri de Igiena-Notiuni fundamentale.

Examinarea se face imediat dupa terminarea cursului de catre o comisie de examen, delegata de Directia de Sanatate Publica Galati.
Certificatele de absolvire au o valabilitate de 3 ani.

Serviciile S.C. IGIENA EUROALIMENT de instruire în domeniul igienei alimentare asigură conformitatea organizaţiei dumneavoastră cu reglementările standardelor industriale în materie de igienă alimentară. Instruirea pe care o oferim în domeniul igienei şi siguranţei alimentare minimizează probabilitatea contaminării alimentelor sau toxinfecţiilor alimentare, protejând atât publicul, cât şi reputaţia dumneavoastră

IMPORTANT PENTRU ANGAJATI SI ANGAJATORI

Conform Hotararii Guvernului nr. 857 din 2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 621 din 01.09.2011, Intrat în vigoare la: 11.09.2011, la art. 5 se precizeaza: “Constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei pentru persoanele fizice, respectiv cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru persoanele juridice angajarea şi/sau menţinerea în unităţile care desfăşoară activitate de producţie şi de comercializare a produselor alimentare, de alimentaţie publică şi colectivă, servicii şi producţie de apă potabilă, precum şi servicii de întreţinere corporală a personalului fără certificatul de instruire profesională privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă, conform reglementărilor legale în vigoare.”

Contactati-ne acum pentru mai multe informatii.

Cresta Help Chat
Send via WhatsApp